Entreprenad

Med en modern, miljö- och kostnadseffektiv maskinpark erbjuder vi följande entreprenadtjänster:

Dulevo Entreprenad

Professionell Snöröjning och Underhållstjänster för Din Fastighet

När vintern sveper in och snön börjar falla är det avgörande att ha tillförlitliga snöröjningstjänster till hands för att hålla din fastighet säker och framkomlig. Vi på Wermlands skogsförråd AB erbjuder en omfattande snöröjningstjänst med olika maskinstorlekar för att möta dina specifika behov.

Variation av Snöröjningstjänster:

  1. Snöröjning med 3 olika maskinstorlekar: Vi använder ett brett utbud av maskinstorlekar för att effektivt hantera olika typer av snöfall och fastighetsstorlekar. Genom att anpassa oss efter dina krav säkerställer vi en grundlig och effektiv snöröjning varje gång.
  2. Handskottning: För områden som är svåra att nå med maskiner eller där precision krävs, tillhandahåller vi handskottningstjänster för att säkerställa att inget område blir bortglömt.
  3. Sandning & saltning: Utöver snöröjning erbjuder vi även sandning och saltning för att minska risken för halka och förbättra säkerheten på din fastighet under vintermånaderna.

Sopning och Sandupptagning:

Vi är stolta över att presentera vår Dulevo 5000, en av Värmlands mest effektiva sopmaskiner. Tillsammans med våra motormanuella redskap och skickliga personal lämnar vi din gata i ett skick som du kan vara stolt över. Vår målsättning är att erbjuda en komplett lösning för underhåll av utomhusmiljön på din fastighet.

Gräsklippningstjänster:

Under sommarmånaderna tar vi hand om gräsklippningen åt både företag och privatpersoner. Vi använder oss av en 112 cm AWD Husqvarna Raider för att effektivt klippa större gräsytor, även i tuff terräng. Dessutom erbjuder vi trimning av gräskanter med Husqvarnas kraftfulla röjsågar för att säkerställa en prydlig och vältrimmad finish på din gräsmatta.

Entreprenaden erbjuder också flexibla Underhållspaket:

Vi förstår att behoven för fastighetsunderhåll varierar, därför erbjuder vi flexibla underhållspaket som kan anpassas efter dina specifika önskemål. Oavsett om du behöver regelbunden skötsel eller enstaka tjänster, är vi här för att hjälpa dig att hålla din fastighet i toppskick året runt.

Fördelar med att anlita Wermlands skogsförråds Entreprenad:

  • Erfarenhet och Kompetens: Med många års erfarenhet inom branschen kan du lita på att vi levererar högkvalitativa och pålitliga entreprenad-tjänster varje gång.
  • Personlig Service: Vi värdesätter våra kunders behov och strävar alltid efter att leverera en personlig och professionell service som överträffar förväntningarna.
  • Miljömedvetenhet: Vi är dedikerade till att minimera entreprenadens miljöpåverkan och använder miljövänliga metoder och produkter i vårt arbete när det är möjligt.
  • Konkurrenskraftiga Priser: Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten på våra tjänster, vilket gör oss till det självklara valet för fastighetsunderhållsbehov.

Vi strävar alltid efter att nå framåt och komma i kontakt med er kunder. Vi är alltid öppna och lyssnar på vad ni har att säga för att sedan snabbt och enkelt anpassa våra tjänster så de passar dig och din kalender. Vi kan ofta rycka ut även vid kort varsel beroende på tryck och säsong och strävar alltid efter att hålla er som kund nöjda och glada över att ni anlitat just oss. Vår Entreprenad erbjuder tjänster av olika storlekar och maskiner för att kunna figursy tjänsterna för att passa just dig och dina behov. Om du så har en hel gata eller bara en uppfart så kan vi både skotta, sanda och sopa den.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra omfattande underhållstjänster och hur vi kan skräddarsy en lösning som passar just din fastighets behov. Hos Wermlands skogsförråd AB är din tillfredsställelse vår högsta prioritet.

Intresserad? Kontakta oss här